Budapešť: Podmanivá Výlet Through Historie A Společnost

 

budapest funicular

Budapešť, město hlavního města v Maďarsku, je okouzlující cílová, která se bez námahy proplétá spolu hojné pozadí, úžasné design a útulné vstřícnost. Když začínáme tohoto přehledu k budapešť, nechte se prozkoumat rozmanité nabídky města a odhalit drahokamy, které z něj dělají oblast, kterou musíte navštívit.

Přehled do Budapešti:

1. Buda a Parazit

Budapešť stojí rozdělená, ale sjednocená majestátním řekou Dunaj, rozvíjející se dva výrazný postavy v Budíně a Parazit. Na západě finanční instituce je historický hrad oblast Buda nabízí úchvatné výhledy, zatímco Hmyz na východní bankě pulzuje moderností, živý sousedství a ikonické Parlament struktura.

2. Termální koupelny

Ne průvodce Budapeští je úplné bez kývnutí na renomované termální koupelny ve městě, svědectví o jeho tureckém dědictví. Széchenyi a Gellért koupelny vynikají, poskytují relaxaci v opulentním okolí . Széchenyi, největší až po velkolepost parlamentu Building , město představuje směs designů. Most Svoboda dodávky velkolepý perspektiva na malebný Dunaj.

4. Dunaj Cruise

Pro unikátní úhel pohledu budapešťských pamětihodností, začněte plavbou po Dunaji . Ať už se oddáváte se dennímu nebo ve večerních hodinách okouzleni rozjasněným během noci tyto výletní plavby poskytují okouzlující a malebný zážitek s options včetně večeře plavby včetně online písně.

5. Maďarská Cuisine

Dopřejte si vášnivé a lahodné svět maďarské kuchyně. Od národního jídla, guláše až po pouliční jídlo požitky jako lángos a kouřový dort, budapešťská kulinářská scéna je odměna pro patro. Nenechte si ujít promeškejte centrální tržnici na smyslovou cestu přes místní ovoce a zeleninu, maso a pečivo.

6. Zničte tyče

Budapešťská noční scéna je epická, zejména její zničit bary. Szimpla Kert, vůdce v této kategorii, použití podivný atmosféra, online písně a různorodá dav. Tyto tyče, umístěné v přeměněných strukturách, poskytují zvláštní směs pozadí a současné společnosti pro mimořádný noc.

7. Náměstí hrdinů a městský park

Náměstí Hrdinů stojí jako závěť o pozadí Maďarska, vedoucí k velkého městského parku. Prohlédněte si hrad Vajdahunyad, uvolněte se u jezera a v zimním období se ponořte sami ve veselé atmosféře budapest vánočního trhu.

8. Markétin ostrov

Uprostřed tokem Dunaje najděte klidný Markétin ostrov-- prostředí přátelská útočiště nabízející běhání trasy, středověký ruiny a hudební fontánu. Půjčovné kolo nebo se poklidnou procházkou s zahradami na klidný útěk od shonu města.

9. Social Hotspoty

Pro společnost nadšence Budapešť poskytuje nespočet alternativ. Ponořte se na vlastní pěst do bohatého historie a umění města v Maďarském národním galerii, muzeu v Fine Arts a Maďarská národní galerie.

Na závěr, Budapešť je město, které bezchybně odkazy svou bohatou pozadí s a živé současné společnost. Ať už jste ohromeni stylem, hledáte volný čas, nebo si užíváte vaření vzrušení, Budapešť zaručuje zážitek, který utkví ve vaší paměti. Prozkoumejte, těšte se a vytvářejte trvalé vzpomínky v této okouzlující Evropě zdroje.

Posted in Business blogs on December 06 at 11:53 PM

Comments (0)

No login