Машина почала підозріло гуркотіти на швидкості

Останнім часом моя машина почала підозріло гуркотіти на швидкості. Звук спершу був ледь чутний, але тепер він перетворився на щось гучне, особливо коли їду по трасі. Я вже перевіряв гальма, колеса й навіть амортизатори, але нічого не знайшов. Наче звук лунає десь знизу, якби щось хиталося або терлося. Звісно, в майстерню заїхати завжди можна, але до найближчої ще дві години дороги, та й чекати на запис тижнями немає жодного бажання.
WossyB on September 28 at 09:56 AM in Other question
2 Answer(s)
Мій товариш нещодавно теж зіткнувся з такою ситуацією. Він говорив, що йому набридло постійно переживати за вантаж, особливо коли працював на великих дистанціях. Він розповідав, як одна поїздка без належного кріплення вантажу коштувала йому кількох втрат, і це змусило його діяти. Порадив мені придбати автовозні ремені й, скажу чесно, це було дуже вчасно. Тепер я завжди надійно фіксую свій вантаж, і більше не переживаю за його стан.
MandyLis 4 days, 1 hour ago
Тут, звісно, головне – не відкладати вирішення проблеми надовго. Я сам нещодавно стикався з подібним, коли на трасі в мене злетів вантаж, бо не був належно зафіксований. Це не тільки небезпечно, але й дорого обходиться. Моя порада – придбай собі міцні ремені автовозні, бо на власному досвіді знаю, як вони рятують від таких неприємностей. Не пожалкуєш!
PetieT on September 28 at 10:27 AM