Ενισχύοντας τις πιθανότητές σας να κερδίσετε στο Μπλάκτζακ

 
Το μπλάκτζακ ice casino είναι ένα παιχνίδι με χαρτιά όπου οι παίκτες ανταγωνίζονται τον ντίλερ για να κερδίσουν ένα φύλλο με 21 πόντους ή περισσότερους. Παραδοσιακά, το παιχνίδι παίζεται με μία τράπουλα. Ο ντίλερ μοιράζει δύο χαρτιά σε κάθε παίκτη, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου, και στη συνέχεια κοιτάζει τα χαρτιά του για να δει αν έχει μπλάκτζακ. Μετά από αυτό, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να χτυπήσουν ή να μείνουν στάντ, αλλά ορισμένα χέρια είναι καλύτερα για δευτερεύοντα στοιχήματα όπως το μοίρασμα ή το διπλασιασμό.

Υπάρχουν διάφορες στρατηγικές που μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες ενός παίκτη να κερδίσει στο Μπλάκτζακ, όπως η συνεχής καταμέτρηση και η αποφυγή αγοράς ασφαλειών. Για να κρατάτε μια συνεχή καταμέτρηση, απλά πάρτε μια τράπουλα και γυρίστε τα ένα προς ένα, προσθέτοντας την αξία κάθε φύλλου καθώς το κάνετε. Μετά από λίγο, θα πρέπει να έχετε ένα σύνολο ίσο με τον αριθμό των τράπουλων που παίζονται. Εξασκηθείτε σε αυτή την τεχνική μέχρι να μπορείτε να την κάνετε γρήγορα και αθόρυβα.

Το μοίρασμα ζευγαριών καρτών είναι μια καλή στρατηγική στο Μπλάκτζακ, ειδικά όταν ο ντίλερ δείχνει ένα αδύναμο φύλλο. Γενικά, είναι καλύτερο να χωρίζετε άσους και οχτάρια, καθώς και εννιάρια και εξάρια. Αλλά μην διαχωρίσετε ένα ζευγάρι 10άρια - αυτό το αρχικό χέρι δεν είναι τόσο δυνατό όσο φαίνεται και θα χάσετε περισσότερα από όσα θα κερδίσετε με το διαχωρισμό τους.
 
Οι παίκτες μπορούν επίσης να αυξήσουν τις πιθανότητες νίκης τους ακολουθώντας ένα διάγραμμα στρατηγικής για το μπλάκτζακ, το οποίο δείχνει την καλύτερη κίνηση σε κάθε περίπτωση. Ωστόσο, ο παίκτης θα πρέπει να αποφεύγει να ποντάρει υψηλότερα ποσά από αυτά που αισθάνεται άνετα. Ένα σερί απωλειών δεν αλλάζει τις αποδόσεις, οπότε είναι σημαντικό να διατηρείτε το επίπεδο των στοιχημάτων σας σταθερό.
Posted in Other on October 08 at 02:20 PM

Comments (0)

No login