Fix My Phone Gallerian

Fix My Phone Gallerian favorite
Category:
Business Type:
Business
Address:
Hamngatan 37, 111 53 Stockholm, Sweden
Tel:
Description:
Samsung Galaxy Services i stokholm
När din Samsung Galaxy går sönder och du behöver en pålitlig reparation, erbjuder Fix My Phone Gallerian snabb och professionell samsung service. Vi är specialister på Samsung Galaxy-reparationer och erbjuder allt från att byta skärm till att laga andra vanliga skador som trasigt glas eller dåligt batteri. Vår butik ligger centralt på Hamngatan 37 i Stockholm, vilket gör det enkelt för dig att få snabb hjälp med din Samsung-reparation.
Vårt erfarna team av tekniker utför mobilreparationer av hög kvalitet. Om du behöver laga din Samsung Galaxy kan vi byta ut trasiga delar som skärm, glas eller batteri på kort tid. Vi använder endast kvalitetsdelar, så din telefon blir som ny igen. Besök oss på Fix My Phone Gallerian för att snabbt och smidigt få din Galaxy-telefon reparerad.
Laga Samsung Mobil i Stockholm – Service och Reparation
Behöver du laga din Samsung Galaxy mobil i Stockholm? Oavsett om det gäller att byta skärm, glas, display eller batteri, är det viktigt att välja en pålitlig serviceverkstad som använder original reservdelar. Vi erbjuder snabb och professionell Samsung-reparation, med fokus på hög kvalitet och lång hållbarhet.
Byta Skärm, Glas och Display på Samsung Galaxy i Stockholm
En sprucken skärm eller skadat glas på din Samsung Galaxy kan påverka både utseende och funktionalitet. Vi specialiserar oss på att byta skärm och glas på din Samsung Galaxy med original reservdelar, vilket garanterar att mobilen återfår sin fulla prestanda. Oavsett om du har en Samsung Galaxy S-serie eller Note-serie, kan vi hjälpa dig att byta display snabbt och effektivt.
Byta Batteri på Samsung Galaxy
Upplever du att ditt Samsung Galaxy batteri laddar ur snabbt eller inte håller laddningen som det brukade? Ett slitet batteri