Гормональні контрацептиви

Привіт, дівчата! Порадьте, будь ласка, які гормональні контрацептиви ви використовуєте і чи задоволені ними? Хочу знайти щось надійне, але трохи гублюся серед усіх варіантів. Які є побічні ефекти і як впливають на загальне самопочуття? Буду вдячна за будь-які рекомендації!
Beryp Sawer on July 22 at 08:19 AM in Other question
2 Answer(s)
Привіт! Вибір гормональних контрацептивів дуже індивідуальний. Популярні варіанти включають оральні контрацептиви, контрацептивні кільця, ін'єкції та пластири. Таблетки можуть викликати нудоту та зміни настрою. Кільця забезпечують постійний рівень гормонів і мають подібні побічні ефекти. Ін'єкції діють до трьох місяців, але можуть спричиняти нерегулярні менструації. Пластири змінюються щотижня і можуть подразнювати шкіру. Обов'язково консультуйтесь з лікарем для вибору найкращого методу.
nimrayaoob on July 22 at 01:57 PM
Привіт! Довгий час теж не могла визначитися, але потім натрапила на онлайн аптека eTabletka, де знайшла багато корисної інформації про різні таблетки протизаплідні . Особисто я обрала Логест — вони дуже добре підходять мені, жодних побічних ефектів і загальне самопочуття відмінне. Великий плюс, що на сайті можна почитати відгуки інших користувачів і знайти те, що підходить саме тобі. До того ж, замовлення приходить дуже швидко і без зайвих турбот. Раджу звернути увагу на цей сайт, впевнена, що там знайдеш те, що тобі потрібно!
Xaqa on July 22 at 09:02 AM