Met ons bedrijf bieden we particulieren en bedrijven een compleet assortiment producten waarmee gasloos wonen en werken mogelijk is. Of u nu kiest voor een 100% gasloze woning of op zoek bent naar een oplossing om op uw energierekening te besparen; wij geven gas om uw wensen naar tevredenheid en budget in te vullen. Met een enthousiast team van medewerkers is ons doel om u volledig te ontzorgen, van advies tot en met de installatie zodat u er warmpjes bij zit zonder een hoge gasrekening.

Slimme Boilers in Netherlands

Als u ervoor heeft gekozen om afscheid te nemen van de CV-ketel heeft u een boiler nodig voor het warme tapwater. U heeft bij ons de keuze uit twee type boilers, een slimme elektroboiler en een warmtepompboiler. De laatste niet te verwarren met een warmtepomp, de warmtepompboiler regelt alleen het warme tapwater.Al onze boilers zijn volledig elektrisch en worden geselecteerd op kwaliteit en een laag energieverbruik.

ELEKTROBOILER

Mensen kiezen steeds vaker voor een slimme boiler omdat deze makkelijk te plaatsen is en goed aan te passen is op de gezinssamenstelling. In combinatie met infraroodverwarming is een boiler een noodzakelijke stap richting een gasloze woning. De boiler van uw keuze wordt na aanschaf door ons vakkundige montageteam in uw woning geïnstalleerd.

WARMTEPOMP BOILER

Een warmtepompboiler is een lucht/water-warmtepomp die specifiek ontwikkeld is om tapwater te verwarmen. Het systeem maakt hiervoor gebruik van warmte-energie die het onttrekt aan de buitenlucht. Kortweg, de warmtepompboiler gebruikt energie uit de natuur.

Comments (0)
No login
Login or register to post your comment