DVS Ederveen De Vochtspecialist

DVS Ederveen De Vochtspecialist favorite
Business Type:
Business
Address:
Luntersekade 20 Ederveen, Gelderland 6744 PH Netherlands
Tel:
Description:

30 jaar ervaring in vochtbestrijding

Heeft u thuis of in uw bedrijf te maken met een vochtprobleem? Bel dan DVS Ederveen De Vochtspecialist. We zijn als vochtspecialist onderlegd in alle aspecten van vochtbestrijding. Al jarenlang staan we in heel Nederland bekend om onze snelle en sterke service en onze duurzame oplossingen. Hebben we een vochtprobleem bij u thuis opgelost, dan geniet u bovendien nog eens tot 10 jaar garantie op de uitgevoerde werken. Als dat geen geruststelling is!

Bij DVS Ederveen De Vochtspecialist staat u als klant centraal. Heeft u te maken met optrekkend vocht, condensatieproblemen of een lekke en vochtige kelder? Reken dan op ons. Onze manier van werken is transparant en duidelijk, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Zo kunt u op elk moment een analyse aanvragen, waarbij we bekijken welk vochtprobleem u precies heeft. Op basis daarvan stellen we dan de gepaste oplossing en offerte voor.

Over DVS Ederveen De Vochtspecialist

DVS Ederveen De Vochtspecialist is een hecht en goed opgeleid team van specialisten in vochtbestrijding. Waar u ook woont in Nederland, we helpen u graag om uw vochtprobleem op te lossen. Dankzij onze ruime ervaring en vakkennis kunnen we zowel problemen bij u thuis als in bedrijven aanpakken. Bovendien helpen we u graag met raad, daad en advies om problemen verder te voorkomen. We weten wat het betekent als u thuis of in uw bedrijf met vochtproblemen te maken heeft. We verzekeren u dat als deze problemen opgelost zijn, u terug geniet van een warm en gezellig thuis. U tevreden maken is dan ook onze missie.