Hebben jullie enige ervaring met het gebruik van affirmaties in moeilijke tijden?

Hallo allemaal, ik wil graag praten over positieve affirmaties en hoe ze kunnen helpen bij het overwinnen van angst. Hebben jullie enige ervaring met het gebruik van affirmaties in moeilijke tijden?
Drew Netters on February 07 at 09:31 PM in Other question
4 Answer(s)

Het is geweldig dat je positieve affirmaties wilt bespreken en hun rol bij het overwinnen van angst. Persoonlijk heb ik positieve ervaringen gehad met het gebruik van affirmaties tijdens uitdagende periodes andreas. Ze kunnen echt helpen bij het heroriënteren van gedachten en het bevorderen van een positieve mindset. Bedankt voor het delen en laten we ervaringen uitwisselen.

 
johncrista on February 09 at 01:11 PM Edited
Ja, ik heb ervaring met het gebruik van affirmaties in moeilijke tijden. Toen ik geconfronteerd werd met serieuze uitdagingen in mijn leven, begon ik positieve affirmaties te gebruiken om mezelf te steunen en overeind te blijven.
Alison Cooper on February 08 at 02:49 AM
Dat klinkt echt inspirerend, Bill. Ik heb zelf ook baat gehad bij het gebruik van positieve affirmaties. Voor mij draait het allemaal om het veranderen van mijn innerlijke dialoog. In plaats van mezelf te vertellen dat ik niet goed genoeg ben of dat dingen fout zullen gaan, herhaal ik affirmaties zoals "Ik ben kalm en vol vertrouwen" of "Ik ben in staat om met elke uitdaging om te gaan." Door deze positieve boodschappen keer op keer te herhalen, merk ik dat mijn angstgevoelens afnemen en dat ik meer veerkracht ontwikkel om met stressvolle situaties om te gaan.
Nike Newmann on February 07 at 10:38 PM
Absoluut! Ik kan zeker spreken uit ervaring. Ik vind dat positieve affirmaties een krachtig hulpmiddel zijn om de negatieve stemmen in je hoofd tot zwijgen te brengenpositieve affirmaties angst naked url. Toen ik worstelde met angst, begon ik elke ochtend voor de spiegel te staan en tegen mezelf te zeggen: "Ik ben moedig, sterk en in controle." Het klinkt misschien eenvoudig, maar het herhalen van deze affirmaties heeft me geholpen mijn zelfvertrouwen te vergroten en mijn angst te verminderen. Het is als het trainen van je geest om positiever te denken, en dat heeft echt een verschil gemaakt in mijn leven.
Bill Flingstone on February 07 at 10:04 PM